Trekhaak monteren

Een trekhaak aan uw auto kan heel handig zijn. Afhankelijk van de soort trekhaak en het gewicht van uw auto kunt u er van alles mee trekken en dragen. Bijvoorbeeld een caravan in de vakantie, een fietsendrager of zware, grote spullen met behulp van een aanhangwagen. Afhankelijk van uw auto kunt u kiezen voor een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak. Bij Auto Wenters adviseert u graag over de beste trekhaak voor uw auto en situatie.

TREKHAAK MONTEREN KOSTEN

De prijs voor het laten monteren van een trekhaak onder uw auto hangt af van een aantal factoren, namelijk de soort trekhaak en de auto die u bezit. In de module hieronder kunt u op basis van uw kenteken de kosten zien voor de verschillende soorten trekhaken inclusief de montage. Bekijk en vergelijk de kosten en vind de trekhaak die het beste aansluit bij uw behoeften. Naast de soort trekhaak zijn er ook verschillen in de kabelset waarmee de verlichting voorzien wordt van stroom. Laat je adviseren of er een 7-polige of 13-polige kabelset nodig is.

VASTE TREKHAKEN

Een vaste trekhaak kan niet worden verwijderd: hij zit aan de auto gelast. Dit maakt de vaste trekhaak zeer sterk: hij gaat met gemak het hele leven van de auto mee. Informeer snel naar de mogelijkheden voor uw auto.

AFNEEMBARE TREKHAKEN

Een afneembare trekhaak is ideaal wanneer een vaste trekhaak niet mogelijk is op uw auto of als u die niet mooi vindt. Voor een afneembare trekhaak wordt er een systeem aan uw auto gemonteerd. Informeer snel naar de mogelijkheden voor uw auto.