Liever ons aanbod occasions bekijken?

Uw auto weer als nieuw

Wilt u uw auto laten reinigen? Bij Auto Wenters geven wij zorg aan uw auto.

Vlekken,  schimmel, modder, rooklucht…wij zien van alles voorbij komen en weten precies welke behandeling wij voor je kunnen uitvoeren.

Voor het reinigen van de binnenkant van je auto hebben wij verschillende methoden. De auto wordt altijd eerst gestofzuigd en volledig schoongemaakt aan de binnenkant. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt de bekleding vervolgens gestoomreinigd en/of gepoetst. Bij een lederen interieur, voeren wij een lederbehandeling uit.

Doffe lak, gebruikssporen, vogelpoep en harsstippen op de lak. Dat kunnen allemaal ergernissen zijn, waar je op een bepaald moment vanaf wilt. Wellicht bij overname van een tweedehandse auto of omdat je gewoon weer even die showroomlook voor je auto wilt ervaren.

Een intensieve poetsbeurt doet wonderen voor de uitstraling van je auto.

Het behandelen van autolak kan op verschillende manieren gebeuren. De meest gebruikelijke methoden zijn waxen, poetsen en machinaal polijsten.

CAR DETAILING
Natuurlijk wil je als autoliefhebber de auto zien stralen. Helaas is een simpele wasbeurt niet altijd voldoende toereikend. Om de auto weer helemaal mooi te krijgen is het dan van belang om hem professioneel te laten poetsen. Hierin bieden wij veel mogelijkheden. Afhankelijk van wat de auto nodig heeft bepalen we samen met jou de gewenste behandeling.

KOSTEN
De mogelijkheden in detailing zijn zeer uiteenlopend. Wij beoordelen bij elke auto individueel wat nodig is om hem weer volledig naar wens te maken. Op basis van de benodigde werkzaamheden kunnen wij vervolgens de prijs hiervan bepalen. Detailing kost tijd en geld, maar verdient zich op de lange termijn terug doordat de auto bij goed onderhoud in een veel betere staat blijft verkeren. Daarom streven we waar mogelijk altijd naar perfectie.

GLASCOATING
Een professionele poetsbeurt maakt de auto weer lekker fris, maar je kan ook voor een glascoating kiezen. Deze extra laag bovenop de blanke lak zorgt voor een prachtige glans over de gehele auto. Daarnaast biedt de glascoating zelfs extra bescherming tegen oppervlakkige krassen.

Voor DetailingNa Detailing

Hoe werkt het?

Totale ontzorging.

 • Maak een afspraak

 • Wij reinigen de auto

 • Uw auto is weer als nieuw

Wacht niet langer

Vul bijgaand contactformulier in voor het inplannen van een datum voor de reiniging van uw auto

Op de afgesproken datum en tijd levert u uw auto bij ons af, wij gaan deze vervolgens intensief reinigen d.m.v. ons handwas programma

Direct nadat wij de reiniging voltooid hebben nemen wij contact met u op, uw auto straalt als nooit te voren en is klaar om afgehaald te worden.

Tarieven reiniging

 • Interieur – vanaf € 80,-
 • Exterieur – vanaf € 100,-
 • In- + exterieur – vanaf € 150,-
 • Dieptereiniging interieur – vanaf € 80,-
 • Motorruimte – vanaf € 45,-
 • Glascoating – vanaf € 700,-
 • Polijsten 3 stappen – vanaf € 300,-
 • Compleet pakket – vanaf € 500,-

  Type reiniging

  🔒 Uw gegevens worden via een versleutelde verbinding verzonden en zijn dus veilig.